Een beetje van wat ik doe

Ons Flora57

Kaarten

Ga je trouwen, is er een klein wonder geboren of heb je een bijzondere gelegenheid? Natuurlijk horen hier kaartjes bij, neem contact op voor de mogelijkheden.

Ons Flora51

Branding

Bij branding gaat het om een beeld creรซren van je bedrijf, door meer over jou en je bedrijf te weten te komen kan ik hier de juiste look en feel aan geven. Een logo brengt je bedrijf tot leven.

Ons Flora107

Illustratie

Illustratie is in dit geval breed op te vatten, denk aan een digitale tekening van je vakantiebestemming of een tekening voor een kinderboek bijvoorbeeld.

Ons Flora33

Social Media

Social media is het ding van tegenwoordig en goed om in te zetten op verschillende manieren. Laten we samen kijken wat ik voor je kan betekenen op gebied van socials.

Webdesign

Webdesign

Gestart met je eigen onderneming maar nog geen website? Of ben je ontevreden over je huidige website? Laat mij een design voor je maken.

Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent?

Neem contact op! Wellicht komen we tot een oplossing.

Mijn werkwijze

kop koffie

Ik vind het belangrijk dat we elkaar eerst beter leren kennen. Wat drijft jou, waar staat je bedrijf voor en hoe kan ik hierin helpen.

moodboard/idee

Na ons gesprek ga ik aan de slag om ideeรซn te bedenken en dit om te zetten naar een moodboard. Op deze manier krijg je een beeld bij wat ik ga doen.

vormgeven

Zodra het idee staat ga ik dit omzetten naar diverse uitingen die we tijdens ons kop koffie hebben besproken.

 

aanpassingen

Natuurlijk hoop ik dat alles in een keer goed is, maar waar nodig pas ik nog wat zaken aan om de uitwerking tot een volledig definitief resultaat te brengen.

oplevering

Als alles staat krijg je van mij online en/of offline alles aangeleverd wat nodig is om jou nieuwe uiting het beste tot zijn recht te laten komen.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op!

Het komt wel eens voor dat je opzoek bent naar iets heel specifieks en misschien heb je het niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent. Maar neem contact op, stel me de vraag waar je naar op zoek bent en wellicht kan ik je alsnog van dienst zijn.

Ons Flora75

Volg meer van mij op instagram